MHP'nin Hedefindeki Şahan Gökbakar'a AKP Milletvekili Destek Çıktı

TAKİP ET

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in hedef gösterdiği Şahan Gökbakar'a AKP Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan destek çıktı.

Yurdun güney bölgeleri orman yangınlarıyla mücadele ettiği esnada bölgede olan oyuncu Şahan Gökbakar, sürekli olarak canlı yayınlar yaparak vatandaşları bilgilendirmiş ve yangın söndürme çalışmalarına destek vermişti.

Orman yangınlarıyla mücadelede çuvallayan hükümetin başarısızlığının halka yansıtılmasına tahammül edemeyen Turkuvaz Medya'nın gazetesi Yeni Asır ise "Siz hangi ülkenin sanatçılarısınız?" diyerek bir manşet atmış ve Şahan Gökbakar dahil birçok sanatçıyı hedef göstermişti.

Sonrasında ise Şahan Gökbakar bir video yayımlayarak cevap vermiş ve "Siz hangi ülkenin basınısınız?" diye sormuştu.

MHP'li Yönter İse Gökbakar'a Hakaret Etmişti

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Twitter hesabından Şahan Gökbakar'ı hedef alarak "Seviyen aynen Recep İvedik...Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar...Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da traji komik aklından çıkarma...Güldürmeden önce utanmayı dene!" demişti.

AKP'den MHP'yi Üzecek Hamle

MHP tarafından Şahan Gökbakar'a saldırılar devam ederken Cumhur İttifakı'nın büyük ortağı AKP'den tam tersine yönelik bir hamle geldi.

Şahan Gökbakar'ı ziyaret eden AKP Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan "Marmaris ilçemizde yaşanan orman yangınlarında yaptığı yayınlarla hemşerilerimize destek veren ve yangın söndürme çalışmalarına katılan değerli sanatçımız Şahan Gökbakar’a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek teşekkür ettik" ifadeleriyle bir fotoğraf paylaştı.

MHP'nin Hedefindeki Şahan Gökbakar'a AKP Milletvekili Destek Çıktı