MHRS Randevu Giriş Nasıl Yapılır?

TAKİP ET

MHRS randevu giriş teknolojinin insanlar için faydalı biçimde kullanıldığının bir kanıtı olsa gerek.

MHRS randevu giriş teknolojinin insanlar için faydalı biçimde kullanıldığının bir kanıtı olsa gerek. İnsanlar saatlerce uğraşmadan ve hastaneleri ya ada poliklinikleri aramadan bu hizmet sayesinde randevu oluşturabilmektedir. MHRS randevu giriş ile hastaneden ya da istediğiniz doktordan dilediğiniz saatte randevu oluşturmanız mümkün. Sağlık hizmeti günümüzde en çok ihtiyaç duyulan hizmetlerin başında gelmektedir. 

Buna ek olarak insanlara kolaylık sağlamak ve işlerini hızlandırmak çok faydalı. MHRS sitesinden ya da uygulamasından giriş yapmanız için hesap oluşturmanız gerekmekte. Giriş sayfasında yer alan üye ol butonu sayesinde bilgilerinizi doldurmanız mümkün. Bunun için T.C kimlik numarası, adınız soyadınız, doğum tarihi ve cinsiyet alanlarını doldurmalısınız. Daha sonra ileri yazısına tıklayarak şifre ve mail bilgilerini de yazıp üyeliğinizi tamamlamış olmaktasınız. 

MHRS Uygulaması İle Randevu Nasıl Oluşturulur?

MHRS uygulamasıyla randevu almak isteyenler öncelikle uygulamayı cihazlarına indirmelidir. Oluşturduğunuz üyelik kaydı ile giriş sağlayarak yönlendirildiğiniz sayfalar eşliğinde randevu oluşturulmaktadır. Belirtmek gerekir ki E – Devlet ile de MHRS hizmetinden faydalanabilirsiniz. Eğer farklı yöntem denemek isteyen varsa ALO 182 ile de randevusunu alabilir.

İstediğiniz hastane ve hekime ulaşabilmenizi sağlayan bu sağlık hizmeti ile belirtilen yöntemlerle MHRS randevu giriş yaparak kısa sürede işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

MHRS Randevu İptali

MHRS üzerinden aldığınız randevunuza yetişemeyecek ya da gitmeyi tercih etmeyecek durumdaysanız iptali mümkündür. MHRS randevu iptali için 2 farklı yöntem deneyebilirsiniz. Bunlardan ilk olarak çağrı merkezini yani ALO 182’yi arayabilirsiniz. T.C kimlik numaranızı vermeniz halinde oluşturduğunuz randevuyu iptal edebilirsiniz. 

Diğer yöntem de MHRS sayfasına girerek üyeliğini yaptığınız hesaptan iptali gerçekleştirmek. T.C kimlik numarası ve şifreyle giriş yaptıktan sonra randevularım alanında yer alan randevuları iptal edebilirsiniz. Randevu geçmişinde tüm randevularınızı görebilir ve iptalini yapabilirsiniz. 

MHRS Randevular Nasıl Görüntülenir?

MHRS üzerinden oluşturduğunuz randevuları görmek oldukça kolay. Randevu bilgilerinize ulaşmak için MHRS sayfasına ya da uygulamada yer alan hesabınıza girebilirsiniz. Burada gerekli olan T.C kimlik numaranız ve şifrenizi girmelisiniz. Giriş yaptıktan sonra Randevu Geçmişi alanına girmelisiniz. Bu kısım sayesinde tüm randevularınızı görebilirsiniz. 

MHRS randevular nasıl görüntülenir? Sorusunun yanıtını almak size randevu hakkında detayları da hatırlatacaktır. Unutmanız durumunda randevunuzun tarihi, saati gibi ayrıntılara da ulaşabilirsiniz. ALO 182 çağrı merkezi ile de randevunuz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu size hem gelecekteki randevular hakkında bilgi verecek hem de aradığınız ya da istediğiniz doktorun olup olmadığı hakkında bilgi edinebileceksiniz. 

Bu gibi işlemler çağrı merkezlerinde sıra beklemenize gerek kalmadan pratik şekilde işlerinizi hızlandıracaktır. Sizin için en uygun zaman ve saat neyse ona göre hastaneye gitmeniz hayatınızı daha çok kolaylaştırmaktadır. Olası bir durumda acilen iptal etmeniz gereken randevularda da kendi başınıza işinizi halledebilirsiniz. Bunu sağlamak ise MHRS randevu giriş yapıldığı takdirde mümkün olmaktadır. 
 

mhrs mhrt randevu giriş mhrs randevu mhrs randevu iptali