Mili Eğitim Bakanlığı, Çocukları Ensar Vakfına Emanet Etti

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıllarda 45 erkek çocuğuna tecavüz edilen Ensar Vakfı ile MEB yine işbirliği yaptı.

Ensar Vakfı’nın düzenleyeceği, ‘Sana Emanet’ adlı yarışmayı resmi yazıyla Türkiye’deki teşkilatına duyuran MEB, öğrenci ve öğretmenlerin yarışmaya katılması talimatı verdi.

Miili Eğitim Bakanlığı (MEB), resmi ve özel okullarda kendisi vermesi gereken milli eğitimi, “Değerler Eğitimi”adı altında imzaladığı protokollerle, gerici ve adı çocuk tecavüzü skandallarına karışan vakıflara devretmeye devam ediyor.

508 Yıl Ceza Unutuldu

Milli Eğitim Bakanlığı, Karaman’da 7 yıl önce, 9-10 yaşında 45 çocuğun tecavüze uğradığı skandalına adı karışan ve sanıkların 508 yıl hapis cezasına çarptırıldığı Ensar Vakfı ile yine masaya oturdu.

Toplumun tepkisine rağmen bu vakfa okulların kapısını ardına kadar açan MEB, bu kez de Ensar Vakfı ile milyonlarca ortaokul ve lise öğrencisini ‘yarışma’ adı altında bir araya getiriyor. Ensar Vakfı’nın mayıs ayında yapacağı, “Sana Emanet” adlı yarışmasını resmi yazıyla tüm Türkiye’deki teşkilatına duyuran MEB, öğrenci ve öğretmenlerin yarışmaya katılması talimatı verdi.

Özel Büro İmzaladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu adına Özel Büro Daire Başkanı Hatice Özdemir tarafından imzalanan resmi emir, Ensar Vakfı’nın yarışma şartnamesi eklenip 81 ildeki tüm ilçe ve okul müdürlüklerine gönderildi.

meb ensar vakfı sana emanet değerler eğitimi