Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'ndan Nokta Atışı Reklam

TAKİP ET

Kızılcık Şerbeti dizisinin ev hanımlarının göründüğü bir sahnesinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'nun ev hanımlarına yönelik sigorta vaadi ve işsizliği çözmek için sunduğu vaatlerin reklamı yayınlandı.

Show TV'de yayınlanan ve daha önce birkaç defa yayın durdurma cezası alan Kızılcık Şerbeti dizisinin dün yayınlanan bölümünde ev hanımlarının yemek yediği bir sahnede Kılıçdaroğlu'nun 'ihtiyaç sahibi ailelere her ay bir cumhuriyet altını', 'savunma sanayi ve eğitimde 100 bin atama' gibi vaatlerinin reklamlarına yer verildi.

Başta devletin kanalı TRT olmak üzere geleneksel medya tarafından reklamları çoğunlukla engellenen muhalefet, vaatlerini ve planlarını seçmenlere ulaştırmak için nokta atışı reklamlara başvuruyor.

Benzer bir reklam kampanyası geçtiğimiz günlerde internet hızını ölçmek için kullanılan Speedtest sitesinde de uygulanmış, internet hızı sonuçlarının ekranda görünmesiyle birlikte muhalefetin internet hızını yükseltme vaadi ekranda gösterilmişti.

Kılıçdaroğlu, İnternet Hızı Ölçme Sitelerine Reklam Verdi

 

 

reklam muhalefet iktidar kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu mansur yavaş sigorta aile sigortası seçim vaadi seçim savunma sanayi sosyal konut eğitim öğretmen atama ev hanımı kızılcık şerbeti show tv rtük trt1 medya chp iyi parti