Millet İttifakı İstanbul'da Tramvay Açılışında Buluştu

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul'da tramvay hattı açılışında bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 10 kilometrelik T5 Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvayı’nın 12 istasyon ve 8,8 km’den oluşan Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı arasındaki ilk kısmının açılışı yapıldı. Açılışa, İstanbul'da yerel seçime ortak aday ile giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

İmamoğlu törendeki konuşmasında "Bugün biz başlatılmamış hiçbir hattın kalmayacağı noktaya geldik. Bulunamaz dendiği noktada finansman imkanları sağlayarak bütün metro hatlarımızı harekete geçirdik" dedi. 

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul'a ihanet ettik" açıklamasına gönderme yaparak "Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un kalbine saplanan o ihanet hançerini çekip çıkarmak istiyor" dedi.

Akşener ise, Millet İttifakı'na vurgu yaparak şunları söyledi: "Siz konuşurken gözümü kapattım ve sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte bu Millet İttifakı'nı kurmasaydık bugün bu hizmet kaça mal olacaktı, bitmiş olacak mıydı! Beyler tefeci faiziyle borçlanırken siz gereği üzerinden kredi buluyorsunuz, değeri üzerinden kredi buluyorsunuz. Niçin çünkü şeffaflığınıza inanılıyor."

Millet İttifakı ibb ekrem imamoğlu imamoğlu tramvay açılış tramvay açılışı kemal kılıçdaroğlu kılıçdaroğlu meral akşener akşener iyi parti chp