Millet İttifakı Liderlerinden Kıbrıs Barış Harekatı Mesajları

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın iki büyük partisi CHP ve İYİ Parti'nin liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde Kıbrıs şehitlerini yâd etti.

Kıbrıs Barış Harekâtı'nın yıl dönümünde yayımladığı mesajında İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Kıbrıs'ta Türk'ün adını silmeye çalışanlara karşı; Baskı, zulüm ve katliamlara direnerek, Barışın ve bağımsızlığın sağlanması amacıyla gerçekleştirilen #KıbrısBarışHarekâtı'nın 47. yıl dönümünü kutluyor, şehit düşen kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum" ifadeleriyle bir video paylaştı.

Kıbrıs şehitlerini unutmayan bir diğer isim ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü ve KKTC'nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun. Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Dönemin Başbakanı, Genel Başkanım Bülent Ecevit’i, dönemin Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan’ı ve KKTC'nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Millet İttifakı Liderlerinden Kıbrıs Barış Harekatı Mesajları