Millete Söven Cengiz İnşaat'a 953 Milyon TL'lik İhale

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün bu yıl düzenlendiği en büyük ihalelerden biri olan 'Trabzon-Aşkale Yolu Zigana İkmal İnşaatı' 953 milyon TL bedelle Mehmet Cengiz'in şirketine verildi.

Halka ettiği küfürle hafızalara kazınan Mehmet Cengiz’in sahip olduğu Cengiz Holding, AKP döneminde kamudan aldığı garantili ve yüksek maliyetli projeler almaya devam ediyor. Cengiz İnşaat’a Karayolları Genel Müdürlüğü’nün bu yıl düzenlediği en büyük ihalelerden biri olan 'Trabzon-Aşkale Yolu Zigana İkmal İnşaatı' ihalesi de verildi.

Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, Karayolları Genel Müdürlüğü, 'Trabzon-Aşkale Yolu Zigana Tüneli Bağlantı Yolları İkmal İnşaatı' için 14 Temmuz tarihinde bir ihale düzenledi. İhale, Mehmet Cengiz’e ait Cengiz İnşaat’a 953 milyon 203 bin TL bedelle verildi. Karayolları Genel Müdürlüğü ile Cengiz İnşaat arasında 27 Ağustos tarihinde sözleşme imzalandı.

cengiz inşaat karayolları ihalesi cengiz inşaata verildi millete küfreden cengiz inşaata bir ihale daha akp trabzon aşkale karayolu ihalesi