Milletvekili Maaşını Az Bulan AKP'li Vekilin Çift Maaş Aldığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Yaptıkları işe göre milletvekillerinin aldığı 73 bin 379 liralık maaşın az olduğunu söyleyen AKP Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar'ın Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı olarak da maaş aldığı ortaya çıktı.

Yaptıkları işe göre milletvekillerinin aldığı 73 bin 379 liralık maaşın az olduğunu söyleyen AKP Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı olarak da maaş aldığı ortaya çıktı.

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre Lütfi Bayraktar milletvekilliği ile beraber Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapıyor. Bayraktar'ın vekil seçildikten sonra görevini bırakmadığı ve ayda iki toplantıya katılarak 67 bin lira kazandığı ortaya çıktı.

Bayraktar 67 bin liralık kazancının yanında kurumun tüm imkânlarından faydalanırken, Sakarya ve Giresun’da iki farklı makam aracına sahip.

AKP'li vekil Bayraktar, Hizmet-İş Sendikası genişletilmiş temsilciler toplantısı eğitim programında "Rabbime hamdolsun fındığımız var, arka planda bir miktar birikimimiz var... Yoksa bu maaşlarla vekillerin bu çalışmayı yapabilme imkanı yok. Az demiyorum çok iyi para ama yapılan işe göre az" ifadelerini kullanmıştı.

vekil maaşı vekil maaşı az maaşı az bulan vekil akp çifte maaş akp vekil maaş fiskobirlik milletvekili