Milli Beka Hareketi Genel Başkan Danışmanı'ndan Soylu'ya Destek

TAKİP ET

Milli Beka Hareketi Genel Başkan Danışmanı Burak Bayırlı, AKP'nin içinde istenmediği söylenen Süleyman Soylu'ya destek verdi.

Milli Beka Hareketi Genel Başkan Danışmanı Burak Bayırlı, bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AKP içinde çatışmalara sebep olduğunu ve 15 AKP'li vekilin Soylu'nun istifasını istediğini yazan BBC'yi hedef aldı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e koruma vermesi ve suç örgütleriyle ilişki kurmasıyla suçlanan Soylu'nun katıldığı bir televizyon programında ''Peker'e korumayı ben vermedim. Benden önceki dönemde verildi'' ifadelerini kullanmasının 'AKP'nin Soylu'dan önceki döneminde bulunan üyelerini zan altında bıraktığını' söyleyen vekillerin haberini yapan BBC'ye tepki gösteren Bayırlı, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. 

Erdoğan ve Soylu'nun Yanındayız

Twitter hesabından ''KesLanBBC'' etiketiyle tweet atan Bayırlı paylaşımında, ''Tendürek Dağından sıfır noktasından sesleniyorum. Mehmetçik yalnız değildir. Bu vatan savunmasız değildir, son nefesimize kadar bu vatanı savunmaya devam edeceğiz. Erdoğan ve Soylu'yu yalnız bırakmayacağız. Tüm imkanlarımızla devletimizin arkasındayız'' ifadelerini kullandı.

''KesLanBBC'' etiketiyle tweet atan tek kişi Bayırlı olmasına rağmen, etiketin Twitter'da çok konuşulanlar arasına girmesi dikkat çekti. 

Ahmet Şık Denen Zat Meydanlara Çıkın Dedi

TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın halkı meydanlara davet etmesini de eleştiren Bayırlı, Tendürek Dağı'nda çektiği videoda ''Meydan burasıdır, ben bütün halkımızı buraya davet ediyorum. Vatan burada savunulur. Biz buraya kendi aracımızla, kendi imkanlarımızla geldik. Kimseden yardım istemedik. Operasyon yedik ama her şeye rağmen şu an sıfır noktasındayız'' şeklinde konuştu. 

 

 

milli beka hareketi genel başkan danışmanı burak bayırlı süleyman soylu sedat peker destek