Milli Maçın Seyircili Oynanması Kararı İptal Edildi

TAKİP ET

Yüzde 15 seyirci kapasitesiyle oynanacağı duyurulan Türkiye - Letonya maçının Sağlık Kurulu'nun olumsuz değerlendirmeleri sonucu seyircisiz oynanmasına karar verildi.

Hollanda ve Norveç galibiyetleri sonrasında 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda 30 Mart Salı günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Türkiye - Letonya maçının yüzde 15'lik kapasiteyle seyircili olacağı duyurulmuştu.

Ancak alınan karar, TFF Sağlı Kurulunun yaptığı değerlendirme sonucu iptal edildi. 

TFF konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.: 

"Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin seyri ile ilgili son gelişmeler üzerine TFF Sağlık Kurulu yeni bir değerlendirme yapmıştır.

Yeni tedbirler ve önlemler alınması gerekebilecek bu dönemde, riskler oluşturacak uygulamalar yapılmaması ve seyircili maç oynanması gibi etkinliklerin düzenlenmemesi hususunda TFF Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır. 

TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır.  

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur."

a milli takım milli takım türk milli türk futbol futbol milli burak yılmaz umut meraş yusuf yazıcı zeki çelik milli takıma gelemeyecek milli takım izin izin verilmedi fransa türk fransada türk lille türk fransa