Milli Voleybolcu Hande Baladın'a Tehdit: Yüzüne Asit Atacağım

TAKİP ET

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Hande Baladın, sosyal medyadan tehdit edildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Hande Baladın, sosyal medyadan tehdit edildi. Asitli tehdit alan Baladın, saldırganı savcılığa şikayet etti.

Sabah’ta yer alan habere göre Mustafa N. isimli kişi “Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor. Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok” şeklinde korkunç ifadeler kullandı.

Saldırgan kişi Baladın’ın oynadığı Eczacıbaşı takımına ve sponsor firmaya yönelik “Sizin isminizin kurtuluşu yok. Birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım” tehditlerinde de bulundu.

Tehditlerin sonu gelmeyince durumun ciddiyetinden ve can güvenliğinden endişe duyan başarılı voleybolcu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Dilekçesinde, şampiyonluğun hemen ardından tehditlere maruz kaldığını belirterek “Can güvenliğim yok. Sistematik bir şekilde mesaj atıyor. Korkuyorum” diyerek suç duyurusunda bulundu.

Dilekçesinde, şampiyonluğun hemen ardından tehditlere maruz kaldığını belirterek “Can güvenliğim yok. Sistematik bir şekilde mesaj atıyor. Korkuyorum” diyerek suç duyurusunda bulundu.

Hande Baladın voleybol Filenin Sultanları