Milliyetçi Kongre Ankara'da Toplandı

TAKİP ET

Milliyetçi Kongre Derneği Genel Başkanı ve TamgaTürk kurucusu Bahadırhan Dinçaslan'ın davetiyle bir araya gelen Türk milliyetçileri, Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'da Milliyetçi Kongre'yi topladı.

Milliyetçi Kongre Derneği Genel Başkanı Bahadırhan Dinçaslan'ın davetiyle bir araya gelen Türk milliyetçileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'da "Milliyetçi Kongre"yi topladı.

Türk milliyetçilerinin görüşlerine başvurulduğu bir dizi toplantının ardından TamgaTürk'ü kurarak Türk dünyasına ve dünyaya Türklerin gözünden bakan bir basın anlayışına hayat veren Bahadırhan Dinçaslan, geçtiğimiz yıl Ankara'da düzenlenen Milliyetçi Gençlik Kongresi'nin ardından Milliyetçi Kongre Derneği'ni kurdu.

Bugün Ankara'da düzenlenen "Milliyetçi Kongre"de bir araya gelen Türk milliyetçileri, milliyetçi fikir ve eylem hayatı için önemli bir başlangıca imza attı. Kongre'de bir araya gelen çok sayıda Türk milliyetçisi, Türkiye'nin ve Türk dünyasının istikbâline Türkçü fikrin ve bu fikri taşıyan Türk çocuklarının nasıl yaklaşması gerektiğine dair fikirlerini serdetme ve bu fikirleri eyleme dökeceği ilan olunan Milliyetçi Kongre Derneği'ne katılma imkânı bulacak. 

Kongre'de yapılan konuşmalar ve Milliyetçi Kongre Derneği Genel Başkanı Bahadırhan Dinçaslan'ın açıklamaları, TamgaTürk'ten bilfiil yayımlanacak.

milliyetçi kongre ankara derneği bahadırhan dinçaslan