Mini Etekli Kızı Gören Mürteci: Erkeklere 'Gel Beni Elle' Diyorsun, Ben Olsam Seni Dağa Kaçırırdım

TAKİP ET

Sokak röportajı sırasında mini etekli ve dekolteli bir kızı gören gerici kadın, ''Erkeklere gel beni elle diyorsun, ben kadın halimle seni ellemek istiyorum şu an'' dedi.

YouTube kanalı için sokak röportajı yapan 'Sarı mikrofon' isimli kanal, vatandaşlara mikrofon uzattı. Röportaj sırasında mini etekli ve dekolteli kıyafet giyen genç kızı gören bir kadın, zihninin derinliklerinde yatan iğrenç düşünceleri söylemekten çekinmedi.

Genç kızı baştan aşağı süzerek 'bu kadar açık giyinme' diyen kadın, aldığı 'istediğimi giyerim' cevabı sonrası psikolojik şiddete başladı. 

''Bari bu kadar çıplak kalma kızım. Yani erkeklere 'gel beni elle' diyorsun. Ben kadın olarak şu an seni ellemek istiyorum. Şu anda erkekleri tahrik ediyorsun. Şu anda ben bile ellemek istiyorum'' diyerek kendisine saldıran kadına cevap veren genç kız, ''İnsanlar nefsini kontrol etmeyi öğrenmeli'' diye tepki gösterdi.

Avrupa'da Yaşamıyoruz 

Kızın yaşını sorduğunda 16 yaşında olduğunu öğrenen kadın, ''Daha çok küçüksün. Ben erkek olsam seni kaçırmazdım'' dedi. Kadına mikrofonu uzatan muhabir ''Ne yapardınız'' deyince ''Dağa kaçırırdım'' cevabını veren kadın aklındaki pis düşünceleri ''Avrupa'da yaşamıyoruz ki'' diyerek savundu. 

Mürteci kadın son olarak ''Böyle kızım olsa parçalardım'' diyerek olayın gerçekleştiği alandan ayrıldı. 

sarı mikrofon sokak röportajı etek mini dekolte dağa kaldırırdım gel beni elle diyorsun