Minik İkranur'un Ölüm Sebebine İlişkin 'Ensest İlişkiye Tanık Oldu' İddiası

TAKİP ET

Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra cesedi bulunan İkranur Tirsi'nin amcası ile halasının ilişkisine tanık olduğu ve aile üyeleri tarafından bu nedenle öldürüldüğü iddia edildi.

Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra cesedi bulunan İkranur Tirsi'nin 14 yaşındaki amcası tarafından öldürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından şimdi de ölüm nedenine ilişkin dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Amcası S.T. (14) ile halası A.T. (25)'nin adliyeye sevkinin ardından yavaş yavaş aydınlanmaya başlayan dosyada diğer aile üyeleri de gözaltına alınmış ve ifadelerine başvurulmuştu.

Minik kızın vahşice katledilmesinin sebebinin ise 'amcası ile halası arasındaki ensest ilişkiye şahit olması ve durumu herhangi birine anlatmasından korkulması' olduğu iddia edildi.

İkranur Tirsi, 27 Haziran günü saat 18.00 sıralarında, 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynarken büyükbaş hayvanların yanına gitmiş ve ardından geri dönmemesi üzerine alarm durumuna geçilmişti. Jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerinin günler süren arama çalışmaları neticesinde evlerinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy Deresi´nde ölü bulunan minik İkranur'un ölüm sebebi ve katilleri aylardır araştırılıyor.

ensest ilişki ikranur tirsi giresun bulancak amca hala ilişkisi adaköy deresi