'MİT'e Alacağız' Diye Kandırdıkları Lise Öğrencisini İstismar Ettiler: İfadeler Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Konya'da 17 yaşındaki lise öğrencisi G.A., Kasım ayı başında derslerinde başarılı olduğu için 'MİT'e memur olarak' alınacağı vaadiyle kandırılarak istismar edildi.

Konya'da, lise son sınıf öğrencisi G.A.'ya (17), okul müdürü H.A., derslerinde başarılı olduğu için "Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız" dedi. H.A.'nın tanıştırdığı evli ve 1 çocuk babası Ahmet Mandal (35) G.A.'ya günlerce cinsel istismarda bulundu.

Olayda şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Tutuklanan Mandal'ın, ifadesinde, "Taşıdığım MİT kimliği değil bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Türk Çocukları Kime Güvenecek: Lise Öğrencisi Kız Çocuğunu 'Seni MİT'e Alacağız' Diye Kandırıp İstismar Ettiler

Okul müdürleri H.A. ile A.S.K. ise ifadelerinde Mandal’ın kendilerini de kandırdığını öne sürdü.

Okul müdürü H.A. “Suçlamaları kabul etmiyorum. Ahmet Mandal bizi de kandırdı” dedi. Diğer okul müdürü A.S.K. de "Ahmet Mandal bizi MİT’çiyim, diye kandırdı. Suçlamaları kabul etmiyorum" diye ifade verdi.

Okul müdürü H.A.'nın tanıştırmasıyla G.A.’yı günlerce istismar eden Ahmet Mandal'ın, ifadesinde "Taşıdığım MİT kimliği değil, bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim, suçlamaları kabul etmiyorum" dediği ortaya çıktı.

Öte yandan olayın ardından Milli Eğitim Müdürlüğü de Rehberlik Araştırma Merkezi’nden 2 öğretmen görevlendirerek lise son sınıf öğrencisi G.A.’ya psikolojik destek sağlıyor.

G.A.’nın isteğine bağlı okul değişikliği de yapılabileceği öğrenildi. 

konya cinsel istismar mit mite alacağız vaadi