Mithat Topal Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Kaçırdı

TAKİP ET

Mithat Topal isimli erkek, Şişli'de ilerleyen boşanma aşamasında olduğu eşi Şilan Topal'ı kaçırdı.

Mithat Topal, 7 yıl önce evlendiği eşi Şilan Topal'ı ailesinin evinin önünden kaçırdı. Boşanma aşamasında olduğu 22 yaşındaki genç kadını zorla taksiye bindirerek kaçıran Mithat Topal, kayıplara karıştı.

İhbar üzerine polis ekipleri Şilan Topal ve onu kaçıran Mithat Topal'ı aramaya başladı. Kızının boşanma davasının 9 aydır sürdüğünü ve yıllarca şiddete maruz kaldığını belirten Şilan Topal'ın babası Abdülhamit Narman, "9 aydır bizim yanımızdaydı. Kapının önünden taksiyle gelmiş almış, götürmüş. Bıçak ve silahla gelmiş, kızımı kaçırdı. Karakola gittik, sabah 4'e kadar bekledik, bir haber alamadık. Sabah ve öğlen tekrar gittik, yine haber alamadık. Daha önce uzaklaştırma kararı alınmış, kelepçe takılmış. Bu adamın 30 dosyası var. Nasıl yakalanmıyor bilemiyoruz" dedi.

Şilan Topal'ın yengesi ise "Kaç senedir bu böyle çekiyor. Öldürsünler mi? Artık yeter. Öldürüldükten sonra fayda etmiyor. Öldürüldükten sonra değil, şimdi önemli. Küçücük yaşta evlendi. Kaç senedir şikayet ediyor. Artık insan dayanamıyor. Ben yengesiyim. Biz Küçükçekmece'deydik. Dün akşamdan beri hiç uyumadık. Kadın istemiyor. 'Boşanmak istiyorum' diyor. Dayanamıyor kadın artık" şeklinde konuştu.

mithat topal şilan kaçırdı boşanma aşamasında olduğu eşi şişli