Miting Sonrası CHP'lilere Saldırı: AKP'li Belediye Çalışanı, Bir Kadına El Hareket Çekti

TAKİP ET

Manisa'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı miting sonrasında AKP'li bir grup, CHP'li kalabalığa saldırdı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer eşlik etti.

Miting Sonrasında AKP’li Saldırı

Mitingin bitmesinin ardından CHP’li kalabalık dağılmaya başladığı sırada, AKP’li bir grup CHP'lilere doğru saldırıya geçti. 

AKP’li Şehzadeler Belediyesi çalışanı olduğu öğrenilen bir kişi, miting sonrasında CHP’li kadına saldırdı. Kadının elindeki CHP bayrağını almaya çalışan ve kadına el hareketi çeken şahıs büyük tepki topladı.

AKP’den Açıklama Yok

Olayın ardından sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, saldırının failinin Şehzadeler Belediyesi çalışanı olduğu iddia edildi. Olayla ilgili AKP’den veya Şehzadeler Belediyesi’nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

akp miting chp el hareketi manisa kavga saldırı taciz