Modern Bir Deli Dumrul Vakası: Almanya'da Bir Türk, 100 Metrelik Sokağı Satın Aldı, Sokakta Yaşayanlardan Para Talep Etti

TAKİP ET

Almanya'da bir Türk, 100 metre uzunluğundaki bir sokağı 2500 Euro'ya satın aldı.

Almanya'da modern bir "Deli Dumrul" vakası yaşandı. 

2500 Euro'ya 100 metrelik bir sokağı satın alan Yıldırım S., Nisan ayının başında sokakta yaşayanlara bir yazı göndererek sokağı satın aldığını bildirdi.

Yıldırım S. sokakta yaşayanlara gönderdiği yazıda, "21 Temmuz 2022 itibariyle Siebenpfeiffer Sokağı 1588/11 Parselin yeni sahibi benim" dedi.

Bild am Sonntag'ın haberine göre, Yıldırım S. yerel sakinlere gönderdiği yazıda mülklerini ve park alanlarını kullanmaya devam edebilmeleri için sokağı kendisinden satın almaları gerektiğini, aksi takdirde bu alanları 3 Mayıs itibariyle kapatacağını belirtti. Sokağın kullanımını satmak için bir ücret belirtmeyen Yıldırım S., tekliflerin posta yoluyla iletilmesini istedi.

Yıldırım S. konuyla ilgili Bild am Sonntag'ın sorularına yanıt vermedi. Gazeteye konuşan Zweibrücken belediye yetkilisi ise sokağı neden almadıkları ile ilgili soruya cevaben, satın alma talebinin 2020 yılında reddedildiği bilgisini paylaştı. Belediye yetkilisi, öngörülen maliyetler sebebiyle sokağın alınmadığını söyledi. 

almanya 100 metrelik sokağı satın aldı sokakta yaşayanlardan para talep etti yıldırım s.