Molla Rejiminin Cumhurbaşkanı Ruhani Bütün Ülkede Yaşanan Elektrik Kesintisi İçin Halktan Özür Diledi: Avrupa'da da Oluyor, Hükümet Kusurlu Değil

TAKİP ET

İran'daki molla rejimin cumhurbaşkanı Hasan Ruhani halktan özür diledi.

Ülkenin genelinde ve sürekli olarak görülmeye başlanan elektrik kesintisi ile ilgili konuşan Ruhani, elektrik kesintilerinin günün muhtelif zamanlarında ve öngörülemez biçimde yaşandığını ve halkın kesintilerin ne zaman gerçekleşeceğini bilmesi gerektiğini söyledi.

"Yaşanan teknik sıkıntı sebebiyle bazı bölgelerde elektrik kesintilerine gitmeye mecbur kaldık" diyen Ruhani, "Teknik arızanın ayrıntısına girmek istemiyorum ama tüm ülkenin elektrik altyapısının ani bir çöküşle karşı karşıya gelmemesi ve tamamıyla devreden çıkmaması için elektrik kesintisi yapmaya mecbur olduk. Sistemde ani bir sorun olursa tüm ülkenin elektriği riske girer. Bu elektrik kesintilerinden dolayı sıkıntı yaşayan halktan özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Halkın "yardımcı olmasını" isteyen Ruhani, "Başka çaremiz yok. Enerji Bakanlığı ve hükümetin bu konuda suçu yok. Farklı sebeplerden kaynaklanıyor bu kesinti" dedi.

Molla Rejiminin Cumhurbaşkanı Ruhani Bütün Ülkede Yaşanan Elektrik Kesintisi İçin Halktan Özür Diledi Avrupa'da da Oluyor Hükümet Kusurlu Değil