'Montaj'ı Kabul Eden Erdoğan:5 Saniyelik Bir Video Üzerinde Arsızca Tepiniyorlar

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kürtçü terör örgütü PKK elebaşı ile 'Haydi' isimli reklam videosunun 'montaj' olduğunu kabul ettikten sonra bugün konu ile ilgili konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için bugün Sivas'taydı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlunun Kürtçü terör örgütü PKK'nın elebaşı ile olan 'Haydi' isimli reklam filminin 'montaj' olduğunu katıldığı canlı yayında kabul etmişti.

Erdoğan, bugün Sivas'ta düzenlediği mitingde 'montaj' olduğunu kabul ettiği video ile ilgili "CHP Genel Başkanı'na alenen oy istediler. Şimdi çıkmışlar bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar"  ifadelerini kullandı.

erdoğan akp recep Tayyip Erdoğan montaj kemal kılıcdaroğlu millet ittifakı cumhur ittifakı kürtçü terör örgütü 28 mayıs sivas cumhurbaşkanı seçimi cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur ikinci tur pkk