Moskova'daki ABD Büyükelçiliğine 'Büyük Rusya Yeniden Doğuyor' Yazısı Yansıtıldı

TAKİP ET

İşgalci emperyalist politikalarına devam eden Rusya, gemi azıya aldı.

Sovyetlerin dağılışının 30. yıldönümünde Ruslar, ABD'nin Moskova'daki Büyükelçilik binasına SSCB bayrağı ve Putin'in resmini yansıttı. Projeksiyonda "Artık size daha fazla kazanım yok, Büyük Rusya (SSCB) yeniden doğuyor" yazıları yansıtıldı.

Rus diktatörü Putin'in demir yumruğu ile yönetilen Rusya, işgalci emperyalist politikalarına hız verdi. Moskova'da ABD Büyükelçiliği binasına "Sam amca iyi yıllar. Bundan 30 yıl önce harika bir hediyen vardı. 25 Aralık 1991! Ama artık hediyen olmayacak. Büyük Rusya yeniden doğuyor" yazıları yansıtıldı. Ardından Sovyetler Birliği bayrağı, Sovyetler Birliği'nin son lideri Mihail Gorbaçov'un istifa ettiği ana ilişkin görüntüsü ve Rusya bayrağı yansıtıldı.

Binaya yansıtılan görüntüler arasında Rusların 2014 yılında işgal ettiği ve silah cephaneliğine dönüştürüp baskı altında tuttuğu Kırım’ın haritası, Kerç Boğazı üzerine kurulan köprü ve Rusya'nın balistik füzelerine ait görüntüler de yer aldı.

Rusya, son zamanlarda Ukrayna'yı tehdit ediyor. Batılı devletlerin Ukrayna'ya cılız bir destek vermesi Rusya'nın işgalci politikalar için iştahını artırıyor. 

rusya işgal emperyalizm abd büyükelçiliği rus emperyalizmi