Motokuryelik Yapan Üniversite Öğrencisi, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

İstanbul'da kuryelik yapan üniversite öğrencisi Yusuf Uğur Uzunsakaloğlu, makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kadıköy'de motosikletli kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Yusuf Uğur Uzunsakaloğlu, makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yaşamını yitiren aşçılık öğrencisi Uzunsakaloğlu'nun yakınları, sürücünün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, 20 Aralık Salı günü saat 01:00 sıralarında Zühtü Paşa Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Kuryelik yapan Uzunsakaloğlu'na siparişinden ayrılıp dönerken otomobil çarptı. Ağır yaralanan Uzunsakaloğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Özel bir üniversitede aşçılık öğrencisi olduğunu öğrenen Uzunsakaloğlu, iki haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. Araç sürücüsü, emniyetteki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Uzunsakaloğlu için dün öğle saatlerinde Ataşehir Örnek Mahallesi Takva Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye ailesi, yakınları ve motosikletli kuryeler katıldı. Anne Semra Uzunsakaloğlu tabuta sarılarak uzun süre ağladı. Uzunsakaloğlu'nun cenazesi kılınan namazın ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Yusuf Uğur Uzunsakaloğlu'nun dayısı Nurhan İlhan, "Siparişi bıraktıktan sonra eve gelirken, arkadan bir otomobilin çarptığını biliyoruz. Sürücü ifadesi alındıktan sonra, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Hem üniversite okuyor hem kuryelik yapıyordu. Özel bir üniversitede aşçılık okuyordu" dedi.

Merhumun kurye arkadaşı Muhammet Turan ise "Kazadan sonra gördüm, yerde yatıyordu, motosikleti 100 metre ilerdeydi. İki hafta yoğun bakımda kaldı, bugün hayatını kaybetti. Çok üzücü olaylar. Ben de kaza geçirdim, hala tedavi görüyorum. Bu gibi kazaların önüne geçilmesini, sesimizin duyulmasını istiyoruz" dedi.

yusuf uğur uzunsakaloğlu motokurye motosiklet trafik kazası üniversite öğrencisi