''Motosikletliye Çarpmamak İçin Kendimi Feda Edip Nehre Düştüm'' Diyen Taksici 171 Promil Alkollü Çıktı

TAKİP ET

Dün Adana'da nehre uçan taksicinin kendisini savunmak için anlattığı hikayenin yalan olduğu ortaya çıktı.

Kilis'ten Seyhan'a yolcu götüren taksici İbrahim Kaya, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir motosiklete çarptı sonra Seyhan Nehri’ne uçtu. Taksinin nehre uçruğu sırada aracın çarptığı Hüseyin Itır ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Ağır yaralanan 2 kişi ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.

Kaya, kendi imkanlarıyla nehirden çıktıktan sonra “Ben motosiklete çarpmamak için taksimi feda ettim. Motosiklet kendi yolundan gitmiyordu. Onlara çarpmamak için nehre düştüm. Yazık günah diye kendimi nehre attım” dedi.

Ayakta dururken zorlandığını gören vatandaşların ''Alkollü müsünüz?'' sorusuna ''Kesinlikle hayır'' yanıtını veren Kaya'nın yalan söylediği ortaya çıktı.

Anlattığı Her Şey Yalan Çıktı

Kazanın ardından olay yerini gören kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, taksinin çok hızlı bir şekilde gelip virajı fark etmeyerek kaldırıma çarptıktan sonra uçtuğunu, nehir kenarında bulunan iki kişinin ve motosikletin üzerine düştüğünü gördü.

Görüntüleri inceleyen polis ekipleri taksici Kaya'yı gözaltına aldı. Ayrıca Kaya'nın 171 promil alkollü olduğu da ortaya çıktı.

adana kilis seyhan taksici nehir alkol ibrahim kaya yalan