MSB'nin NATO Paylaşımına Çin ve Rus Muhibbi Perinçek'ten Cevap: NATO Türkiye'ye Düşman

TAKİP ET

MSB, Türk Silahlı Kuvvetlerinin katıldığı NATO tatbikatlarından görüntülerin yer aldığı anlara ilişkin bir video paylaştı. ÇKP Türkiye Komiserliği'nin (Vatan Partisi) Genel Başkanı Doğu Perinçek, söz konusu paylaşıma "Yanlış. Güçlü NATO demek; Türkiye'ye güçlü tehdit demek. Çünkü NATO (ABD), Türkiye'ye düşman..." diyerek tepki gösterdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetlerinin katıldığı NATO tatbikatlarından görüntülerin yer aldığı anlara ilişkin bir video paylaştı.

Paylaşımda, "NATO'nun en büyük ikinci ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; kara, deniz ve havadaki büyük gücü ile adeta bir kuvvet çarpanı olarak NATO'ya katkı sunmaya, ittifakın gücüne güç katmaya devam ediyor. Güçlü Türkiye demek; güçlü NATO, güçlü ittifak demektir" ifadeleri yer aldı. 

NATO’nun en büyük ikinci ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; kara, deniz ve havadaki büyük gücü ile âdeta bir kuvvet çarpanı olarak NATO’ya katkı sunmaya, ittifakın gücüne güç katmaya devam ediyor.

Güçlü Türkiye demek; güçlü #NATO, güçlü İttifak demektir. pic.twitter.com/Be2swFhTcP

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) January 18, 2023

ÇKP Türkiye Komiserliği'nin (Vatan Partisi) Genel Başkanı Doğu Perinçek, söz konusu paylaşıma "Yanlış. Güçlü NATO demek; Türkiye'ye güçlü tehdit demek. Çünkü NATO (ABD), Türkiye'ye düşman..." diyerek tepki gösterdi.

Yanlış.

Güçlü NATO demek; Türkiye'ye güçlü tehdit demek.

Çünkü NATO (ABD), Türkiye'ye düşman...#NATOdanÇıkalım https://t.co/xVfHhVeJGZ pic.twitter.com/zbpz36bXCZ

— Doğu Perinçek (@Dogu_Perincek) January 18, 2023

 

msb milli savunma bakanlığı nato doğu perinçek