Muazzez Ersoy TRT'ye İsyan Etti: Bu Nasıl Bir Sabotedir!

TAKİP ET

Muazzez Ersoy programda olduğu sırada mikrofonundaki sesin kesilmesine isyan etti.

Sanatçı Muazzez Ersoy, TRT'de her hafta sunduğu 'Sevgilerimle' isimli programda zor anlar yaşadı. Canlı yayın yapan Ersoy, mikrofonun sesinin iyi gelmediğini ve bunun kasıtlı yapıldığını iddia ederek TRT yönetimine tepki gösterdi.

Mikrofonun sesinin mat olduğunu belirterek rejiden yardım isteyen Ersoy, ''Bizim tarafta düzgün'' yanıtını alınca, “Sevgili Seyhan oraya bir şey yazmış, ‘Rejide ses düzgün’ ama burada ben sağlıklı duyamazsam okuyamam ki şu anda da robot gibi okuyorum. Nerede eski Muazzez, geçen seneki Muazzez nerede şimdiki Muazzez. Rejideki sesin düzgün olması yetmiyor, sahnede kendimi sağlıklı duymalıyım. Şu anda da mikrofonum küt küt, mat geliyor. Neyse devam edelim, yapacak bir şey yok” dedi.

İnşallah Bezdirme Politikası Değildir

Sonrasında şarkı söylemeye devam eden Ersoy, birden öfkelenerek, “Mikrofonum benim hep böyle kup kuru mu gelecek arkadaşlar. Yani bu nasıl bir sabotedir anlamıyorum. Yıllardır burada severek şarkı söylüyorum, müzik yapıyorum. Burası benim evim. Şu anda nasıl bir durumla karşı karşıyayım bilemiyorum. Ümit ediyorum ki hani inşallah bezdirme politikası değildir, mobbing (psikolojik şiddet) değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani” sözleriyle isyan etti.

Yaşadığı olay sonrasında oldukça sinirli olduğu fark edilen sanatçı sahneyi terk etti. 

 

muazzez ersoy trt mikrofon sahne sabote mobbing terk etti