Müge Anlı Reyting Eleştirisi Yapan Avukata Göz Kırparak Yanıt Verdi

TAKİP ET

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında bir konuğun avukatı ile arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Tatlı Sert programında ele alınan geçtiğimiz yıl işlenmiş bir cinayet görüşüldüğü esnada yaşanan bir diyalog dikkat çekti.

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında işkence altında hayatını kaybettikleri belirlenen Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin cinayetinde şüpheli olduğu belirtilen bakıcı Emel Cengiz'in avukatı Müge Anlı'yı eleştirdi.

Avukat canlı yayın esnasında Müge Anlı'ya "O konukları orada sadece reyting için tutuyorsunuz" deyince Müge Anlı, "Bir kere önce reytingleri falan patlattığınızı iddia etmişsiniz. Yani gerçekten ben bunu çok komik buluyorum. Tabii ki siz de müvekkilinizi savunmakla yükümlüsünüz. Olayı çok kişiselleştirmek bence meslek erbaplarına yakışmaz. Derim ki müvekkilinize madem bu kadar güveniyorsunuz, neden canlı yayına çıkmasını desteklemiyorsunuz? Benim 15 yıldır devam eden programımın reytinglerini düşünene kadar, müvekkilinize deyin ki; ‘Hanımefendi duymadım diyorsunuz da, o zaman gelin ben sizi bir Kulak-Burun-Boğaz’a götüreyim… Bir duymaz raporu alalım!’ Valla bunu diyen birkaç kişi oldu… Sonuçlarına bakmanızı tavsiye ederim… Çok iç açıcı olmuyor" diye konuştu.

Bunun yanında Müge Anlı'nın objektiflere göz kırparak yaptığı gönderme dikkat çekti.

Müge Anlı Reyting Eleştirisi Yapan Avukata Göz Kırparak Yanıt Verdi