Müge Anlı'yı İzleyen Polisler Baskın Yaptı, Annesi Bir Tarafa Kızı Diğer Tarafa Bayıldı

TAKİP ET

Sosyal medyadan tanıştığı kişi için evden kaçan 15 yaşındaki kızı arayan Müge Anlı'nın stüdyosunda enteresan anlar yaşandı.

İstanbul'da yaşayan 8. sınıf öğrencisi Yazgül İ., internetten tanıştığı Faruk B. için evden kaçtı. Samsun'un Tekkeköy ilçesinde ikamet eden 21 yaşındaki Faruk B. için evden kaçan kızlarını arayan aile, Müge Anlı'ya başvurdu. 15 yaşındaki kızı aramak için çalışmalara başlayan Müge Anlı,  kayıp olduğu iddia edilen kıza ulaştı. Canlı yayında iletişime geçilen Yazgül İ., "Babam beni evlendirmek istiyor ve dilendiriyor. Dönerim ama ailemin yanına değil, yurda yerleştirin beni" dedi.

Müge Anlı'nın suç işlediğini hatırlattığı Faruk B.'nin annesi "Bu kız bana emanet, gelin alın dedim almadılar. Ben onu kendi ellerimle karakola teslim edeceğim" şeklinde konuştu. Anlı, "Yazgül mü değerli senin oğlun mu?" deyince "Yazgül daha önemli o Tanrı misafiri" diyen kadın, küçük kızı bırakmak istemedi. 

Yayın sırasındaki konuşmaları ihbar olarak değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri Faruk B.'nin evine baskın düzenledi. O sırada evden kaçan Faruk B. yakalanamazken 15 yaşındaki Yazgül ve stüdyoda kızını bekleyen anne aynı anda bayıldı. 

Evine baskın düzenlenen Faruk'un annesi ise oğlunun ortadan kaybolmasının ardından "Bu kız yüzünden benim oğlumun başına bir iş gelirse ben ne yaparım. Ben de Yazgül'ün ailesinden şikayetçiyim" diye tepki gösterdi.

müge anlı yazgül faruk 15 yaş 8. sınıf samsun istanbul stüdyo bayıldı polis baskın