Muğla Kadın Cinayeti: Gelinini Silahla Öldürüp Cesedini Yakmaya Kalktı

TAKİP ET

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan Kamil Öğüt (72), ailevi sorunlar nedeniyle husumetli olduğu gelini Hatice Öğüt'ü (46) av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra cesedini ateşe verdi. Cinayet zanlısı Öğüt, jandarma tarafından ormanlık alanda yakalandı.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bugün sabah saatlerinde korkunç bir cinayet işlendi. Atlıdere Mahallesi’nde ikamet eden Kamil Öğüt isimli şahıs, saat 08.00 sıralarında aynı mahallede oturan ve kendisiyle ailevi sorunlar yüzünden arası bozuk olan gelini Hatice Öğüt’ün evine gitti.

Ahırda Başlayan Tartışma Cinayetle Bitti

Evin bahçesinde bulunan ahırda karşılaşan iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kamil Öğüt, yanında getirdiği av tüfeği ile gelini Hatice Öğüt’e ateş etti. Kurşunların hedefi olan Hatice Öğüt olay yerinde hayatını kaybetti.

Cesedi Yaktıktan Sonra Kaçtı

Kamil Öğüt ise cinayetin ardından gelininin cesedini ahırda ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Komşuların Müdahalesiyle Yangın Söndürüldü

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hatice Öğüt’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Cesedin bir bölümünün yandığı görüldü. Yangın ise komşuların müdahalesiyle söndürüldü. Jandarma ekipleri ise cinayet zanlısı Kamil Öğüt’ün yakalanması için çalışma başlattı.

Ormanlık Alanda Yakalandı

Jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Kamil Öğüt’ün olay yerine 2 kilometre uzaklıkta bulunan ormanlık bir alana kaçtığını tespit etti. Ekipler, bölgeye operasyon düzenleyerek Öğüt’ü suç aleti av tüfeğiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Öğüt’ün jandarmadaki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, cinayet zanlısı Kamil Öğüt ile gelini Hatice Öğüt arasında uzun süredir ailevi sorunlar nedeniyle husumet olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DHA)

muğla kamil öğüt hatice öğüt cesedi yaktı seydikemer