Muharrem İnce 2018'den Çıkamadı: Yenilgiyi İyi Yönetemedim

TAKİP ET

Muharrem İnce, 2018 seçimleri sonucunda attığı 'adam kazandı' mesajı hakkında açıklama yaptı.

24 Haziran 2018'de aday olduğu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2. olduktan sonra attığı 'adam kazandı' mesajıyla hafızalara kazınan ve seçmenini yarı yolda bırakan Muharrem İnce, söz konusu mesaj hakkında açıklama yaptı.

Memleket Partisi Genel Başkanı olarak yaptığı mitinglerde bile 24 Haziran seçimleri hakkında konuşmayı bırakamayan İnce, bu kez de YouTube’da Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Zor Ama Sor” adlı programda, “Bir anketçi, bütün sonuçları öngördü. Kaybediyorsun ilk turda dedi. Çok iyi götürdün ama zaman yetmiyor dedi, oy oranıma kadar söyledi. Söylediklerinin tümü tuttu. Çok güzel bir kampanya götürdük, seçime hazırlanmayı iyi götürdüm fakat yenilgiyi iyi yönetemedim” dedi.

''İktidar Medyası da Muhalefet Medyası da Ambargo Uyguluyor''

İktidarın da muhalefetin de kendisine ambargo uyguladığını iddia eden İnce, sözlerini “Medyanın yüzde 90'ı iktidarın, yüzde 10'u muhalefetin elinde. Muhalefete laf söyleyince yüz 90'da haber oluyorsunuz, yüzde 10'da olamıyorsunuz. Ben bir basın toplantısı düzenliyorum, kim gelirse ona konuşuyorum. Cımbızlıyorlar orada, iktidara 100 kelime laf ediyorsunuz muhalefete de 2 kelime laf ediyorsunuz manşetten veriyorlar. Türkiye'de ambargo uygulanan siyasetçilerden birisi benim. Hem iktidar medyası ambargo uyguluyor hem muhalefet medyası... A Haber niye seni veriyor diye soracaklarına Halk TV seni neden vermiyor diye sormalılar” şeklinde sürdürdü.

muharrem ince adam kazandı mesaj iyi yönetemedim