Muharrem İnce: Ben Dolar 4 Lirayken Erdoğan'ı Titrettim

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kocaeli'nde düzenlediği toplantıda basın mensuplarının sorularını cevapladı. İnce, CHP'yi eleştirerek, "Ben 4 lirayken dolar, Erdoğan'ı titrettim. Şu an bu olanaklar bende olsa yüzde 65 ile alırım seçimi' dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir basın toplantısı düzenledi. 

İnce, Altılı Masa'nın kararlarının yanlış olduğunu ve cumhurbaşkanının partili olmaması gerektiğini savunan İnce, "Cumhurbaşkanı partili olmamalıdır. Ben seçilirsem Memleket Partisinden istifa edeceğim" dedi

İnce, konuşmasında CHP milletvekillerinin Atatürk ve İsmet İnönü'ye "faşist" diye hitap etmelerini eleştirdi. İnce, "Atatürk’e 'faşist' diyenler, PKK’lısı, FETÖ’cüsü, Atatürk düşmanları ne kadar varsa hepsi Atatürk'ün partisini satın almışlar" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine katıldığı dönemde kısıtlı olanaklarla mücadele verdiğini belirten İnce, “Ben dolar 4 lirayken aday oldum, Erdoğan’ı salladım. O zamanlar kendine güvenmeyenler, dolar 19 lira olunca şu an kendine güvenmeye başladı. Ben 4 lirayken dolar, Erdoğan’ı titrettim. Şu an bu olanaklar bende olsa yüzde 65 ile alırım seçimi” diye konuştu.

memleket partisi Muharrem İnce altılı masa