Muharrem İnce, CHP'nin Muhtemel Teklifine İlişkin Konuştu: Dereyi Görmeden Paçaları Sıvamam

TAKİP ET

Gazeteci Erdoğan Aktaş, Kılıçdaroğlu'nun, CHP listelerinden milletvekili adayı gösterilmesi önerisinde bulunduğu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, öneriye olumlu baktığını söyledi. Aktaş, İnce ile yaptığı görüşmede İnce'nin "Dereyi görmeden paçayı sıvamam" yanıtını verdiğini aktardı.

Gazeteci Erdoğan Aktaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ana muhalefet partisi listelerinden milletvekili adayı gösterilmesi önerisinde bulunduğu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, öneriye olumlu baktığını söyledi. Erdoğan Aktaş, İnce ile yaptığı görüşmede İnce'nin "Dereyi görmeden paçayı sıvamam" yanıtını verdiğini aktardı.

TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, Kılıçdaroğlu'nun CHP eski genel başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ı Meclis'te ağırladığını ve onların önerisiyle Muharrem İnce'nin CHP listelerine dâhil edilmesine sıcak baktığını ifade etti. Aktaş, Kılıçdaroğlu'nun bu öneriye olumlu yanıt verdiğini ve CHP temsilcilerinin Memleket Partisi ile temasa geçeceğini belirtti.

Haberi duyar duymaz Muharrem İnce'yi arayan Erdoğan Aktaş'a İnce, "Dereyi görmeden paçaları sıvamam" yanıtını verdi. 

Erdoğan Aktaş'ın yazısındaki ilgili kısım şöyle:

"Bu öneri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da çok olumlu karşılandı. Şimde CHP temsilcileri Memleket Partisi ile temasa geçecek. Haberi duyar duymaz bin de Muharrem İnce’ye aradım. Bana verdiği yanıt tecrübeli bir siyasetçi olarak kısa ve netti: 'Dereyi görmeden paçaları sıvamam."

Muharrem İnce memleket partisi kemal kılıçdaroğlu chp ittifak