Muharrem İnce'den Süleyman Soylu'nun 'Seviyesiz' Sözlerine Tepki

TAKİP ET

Muharrem İnce, AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, Ümit Özdağ'a yönelik hakaretlerinden dolayı tepki gösterdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Zafer Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelik seviyesiz hakaretlerinden dolayı kınadı.

Muharrem İnce, şu sözlerle Bakan Soylu'yu kınadı:

"Zafer Partisi Genel Bşk. Ümit Özdağ’a katıldığım, katılmadığım birçok konu var. Aynı görüşte olmamak siyasi nezaketisizliğe bahane olamaz.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sn. Özdağ’a yönelik seviyesiz, siyasetin nezaketini yok eden, bir bakana yakışmayan sözlerini kınıyorum."


AKP'li Bakan Soylu, Canlı Yayında Özdağ'a Hakaretler Savurmuştu


TGRT Haber'de Ercan Gürses'e açıklamalarda bulunan AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümit Özdağ'ı 'adam yerine koymayacağını' ifade edip "Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur." gibi Türk bakanına yakışmayacak seviyesizlikte hakaretlerle Ümit Özdağ'ı hedef almıştı.


Özdağ'dan 'Düello' Daveti


Buna karşın Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, "Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." sözleriyle adeta bir düelloya davet etmişti.

muharrem ince süleyman soylu ümit özdağ sığınmacılar