Muharrem İnce Mansur Yavaş'ı Hedef Aldı: Çakma Bir CHP'li

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, açıkça isim vermeden yaptığı konuşmasında Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ı hedef aldı.

Muğla'da konuşma yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. 

Partilerin troll hesaplarının kendisine yönelik paylaşımlar yaptığını belirten İnce, ''Kim yapıyor bunları? Bir, AKP'nin trolleri... İki, bir başka partinin Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen genel başkanının trolleri... Aklı sıra eleştiriyorlar. Cumhurbaşkanı adayı olmaya çalışan CHP'li bir belediye başkanının trolleri tarafından karalanıyorum. Bu kişinin bedeni CHP'de, ruhu başka partide. Bu belediye başkanı çakma CHP'li" şeklinde konuştu.

Muğla Çökmeyle Değil Çökertmeyle Anılacak

Yavaş ve Akşener'i hedef alan konuşmasının ardından Paramount Hotel'e de değinen İnce, "Şimdilik açılışlar gerçekleştiriyoruz. Muğla dediğimizde deniz, kum, güneş, aromatik bitkiler, organik gıdalar ve madenler gelir.

Bir de aklımıza Çökertme gelir. Son günlerdeki haberler Çökertme ile ilgili değil, çökmeyle ilgili. Otele, marinaya, mafyanın çökmesi gibi. Birinci sözüm Muğla’yı mafyadan kurtaracağız. Muğla çökmeyle değil, Çökertme’yle anılacak"  dedi.

muharrem ince mansur yavaş meral akşener çakma chp muğla