Muharrem İnce ve Ümit Özdağ Arasında Sürpriz Görüşme

TAKİP ET

Muharrem İnce ve Ümit Özdağ bugün bir araya gelecek.

Zafer Partisi, Memleket Partisİ Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bugün Zafer Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ ile görüşeceğini açıkladı.

Görüşmede Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye Genel Başkanvekili Gaye Usluer, Genel Sekreter Hakki Akalın, Genel Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Genel Başkan Yardımcısı Yalova Milletvekili Özcan Özel, Genel Başkan Yardımcısı Nurdan Şahin Demirbağ ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu da eşlik edecek.

Ev sahibi Zafer Partisi'nde görüşmede Genel Başkan Özdağ'a Genel Sekreter Cezmi Polat, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Şükrü Sina Gürel, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülümser Heper, Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek gibi isimler iştirak edecek.

Heyetlerin kalabalık oluşu, öğleden sonra gerçekleştirilecek görüşmede iki partinin seçim ittifakı yapacağı iddialarını bir kez daha akıllara getirdi.

Kulis: Zafer ve Memleket İttifakı Geliyor, Aday Muharrem İnce Olacak

muharrem ince memleket partisi zafer partisi ümit özdağ arasında sürpriz görüşme genel merkez ittifak iddia kulis