Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na Canlı Yayın Teklifi: Çık Karşıma Açıkla

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu canlı yayına davet ederek CHP'den ayrılma sebebini açıklaması talebinde bulundu.

Çanakkale'de partisinin il binası açılışını yapan Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, CHP'yi ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

Halk TV eski genel müdürünün CHP'lilere ''İnce'yi ekrana fazla çıkarıyorsunuz'' dediğini ve CHP'nin onlara ayak uydurduğunu belirten İnce, ''Halk TV’nin eski genel müdürünü takip ediyorsunuz değil mi? 2018’de Muharrem İnce CHP’nin cumhurbaşkanı adayı. Günde 3 ile geliyor, miting yapıyor. Balıkesir’de miting yaptım, oradan Çanakkale’ye gelerek miting yaptım. O günlerde CHP’nin iki genel başkan yardımcısı, kim olduklarını da biliyorum, Halk TV Genel Müdürü’nü arıyorlar; ‘Muharrem İnce’yi fazla çıkarıyorsun televizyona, başımıza bela edeceksin’ diyorlar.

Kafaya bakın. Onu çıkarmayacak kimi çıkaracak. Aday o zaten. Bu CHP’nin genel başkan yardımcısı sizce bana oy vermiş midir? Bence vermemiştir. Benim partiden ayrılmakla ne kadar doğru bir iş yaptığım işte buradan belli'' dedi.

Seçim Gecesi Sandığa Sahip Çıkmadılar 

Seçim gecesi ''Adam kazandı'' diyerek inzivaya çekilen ve seçmenine hiçbir açıklama yapmayan Muharrem İnce, CHP'yi seçim gecesi sandığa sahip çıkmamakla suçladı. 

Atatürk’ün ilkelerini yaşatan partinin Memleket Partisi olduğunu belirterek sözlerine başlayan İnce, ''Bunlar benim afişlerimi dağıtmadılar, hazineden aldıkları parayı harcamadılar, sandıkta oy vermedirler. Seçim gecesi neredeydiniz. Çünkü bunlar sandığa sahip çıkmadı.

12 bin sandığa gözlemci koymadılar. Sistemleri çöktü. Bana bilgi veremediler, sonra da iftirayı bana attılar. Bunlarda benim hakkım var, hakkım. Ben bunlara hakkımı helal etmiyorum'' şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a Söylüyor, Ben Kılıçdaroğlu'na Söyleyim

İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ekranlara davet etmesini hatırlatarak, ''Bugünlerde Sayın Kılıçdaroğlu sıkça söylüyor; ‘Sayın Erdoğan gel karşıma, televizyonda tartışalım.’ Benim de bir teklifim var. Sayın Kılıçdaroğlu, beraber bir televizyona çıkalım.

Ben CHP’den neden ayrıldım, milletin gözü önünde tartışalım, olur mu? Millet kime hak verirse kabuldür. Millet sana hak verirse kapatırız dükkanı canını sıkma. Ama emin ol sen dükkanı kapatmak zorunda kalırsın. Gel tartışalım'' ifadelerini kullandı. 

muharrem ince kemal kılıçdaroğlu chp televizyon çık karşıma açıkla