Muhittin Böcek'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

TAKİP ET

Çin Virüsü tedavisi gören Muhittin Böcek'i ziyaret eden CHP'li Seyit Torun, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çin Virüsü tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Torun, 24 gündür tedavisine devam edilen ve iki gün önce yoğun bakım servisine alındığı duyurulan Böcek'in sağlık durumuna ilişkin "Tedavisi iki gün öncesine göre çok daha iyi. Kendisinin birkaç gün önce yoğun bakıma alınması, kafalarda olağanüstü bir durum söz konusu gibi ifade edildi ama o durum tedbir amaçlı yapıldı. Şu an başkanımızın sağlık durumu iyi. En kısa zamanda Antalya’ya hizmet etmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Böcek'in sağlık durumu üzerinden yaratılan bilgi kirliliğini ahlaksızlık olarak nitelendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı şöyle konuştu:

"Sayın Başkanımız üzerinden yapılan spekülasyonlar ahlaksızca bir davranış. Başkanımız şu an kontrol altında. Bundan sonra Büyükşehir Belediyemizin basınızdan her gün saat 12.00’da bilgilendirme yapılacak. Onun dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemelidir."

seyit torun muhittin böcek antalya büyükşehir belediye başkanı koronavirüs çin virüsü covid-19 yoğun bakım chp