Münevver Karabulut'un Babası: Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılsın

TAKİP ET

Öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, katil Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını talep edeceğini söyledi.

Cem Garipoğlu 3 Mart 2009'de Münevver Karabulut'u öldürmüş, Karabulut'un cesedini testereyle parçalara ayırarak bir bir bavul ve gitar çantası içinde Etiler'deki çöp konteynerine ataran tam 197 gün saklanmıştı. 24 yıl hapse mahkum edilen Cem Garipoğlu, 10 Ekim 2014 sabahı gardiyanlar tarafından ölü bulundu. Garipoğlu başına poşet geçirmiş ve çamaşır ipiyle kendisini boğarak intihar etmişti.

Garipoğlu'nun intiharının ardından ölmediği ve kaçırıldığı iddiaları ortaya atıldı. Savcılık ve Adli Tıp raporlarına karşın şüpheler sürüyor.

Sabah'tan Gül Kireklo'ya konuşan maktül Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum. Bayramdan sonra bu celladın mezarının açılmasını talep edeceğim. Sindiremedim. Cesedini bize göstermediler" açıklamasını yaptı.

"Gözümle Görmeden İkna Olmayacağım"

"Üzüntüden tansiyon, şeker hastası oldum. Beyne giden damarlarda tıkanıklık var. Gözlerimde yüzde 40 görme kaybı var" diyen Karabulut, "Kınalı kuzum karşıma çıkıyor. 'Baba kendine iyi bak' deyip boynuma sarılıyor. Ben o celladın intihar ettiğine inanamıyorum. Sindiremiyorum bazı şeyleri. Gözümle görmeden de ikna olmayacağım. Öldürüldüyse de bileceğim. Kaçtıysa da bileceğim" ifadelerini kullandı.

"Elime Bıçak Alamıyorum, Kınalı Kuzum Aklıma Geliyor"

"Kınalı kuzum öldürüldüğünde ben Fener Rum Patrikhanesi'nin aşçısıydım. Daha sonra birkaç kez aşçılık yapmaya kalksam da yapamadım. Ben bıçağa dokunamıyorum. Kınalı kuzun aklıma geliyor. Onun cesedinin parçalanması aklıma geliyor" diyen Karabulut, "Emekliye ayrıldım artık. Eşim Nagehan MS hastası oldu. Kendini ibadete verdi. Rabbine sığındı. Oğlum Enver, Amerika'da makine mühendisliği eğitimi aldı. Şimdi Amerika'da çalışıyor. Cenabı Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Kınalı kuzum gitti, olan ailemize oldu" şeklinde konuştu.

münevver karabulut cem garipoğlu süreyya karabulut babası mezarı açılsın