Murat Kurum 3 Büyükleri Ziyaret Etti: Dursun Özbek "Murat Kurum İstanbul İçin Bir Şanstır" Dedi

TAKİP ET

AKP'nin İBB başkan adayı Murat Kurum 3 büyükleri ziyaret etti. Galatasaray ziyareti sırasında başkan Dursun Özbek, Murat Kurum'u öven ifadeler kullandı.

AKP'nin İBB başkan adayı Murat Kurum, bugün İstanbul'da 3 büyükleri ziyaret etti. Murat Kurum ziyaret turuna Beşiktaş ile başladı.

Tüpraş Stadı'nda Beşiktaş Jimnastik Kulübünü ziyaret eden Kurum'u başkan Hasan Arat ve yönenticiler karşıladı. Görüşme sırasında Kurum'a Cumhuriyet'in 100, Beşiktaş Spor Kulübü'nün ise 120. yılı sebebiyle tasarlanan, isminin yazılı olduğu 34 numaralı 2023-2024 sezonu formalar hediye edildi. Görüşmenin ardından yapılan açıklamada ise Murat Kurum hem Beşiktaş'ın ismini hemde başkan Hasan Arat'ın ismini yanlış telaffuz etti.

Kurum, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yerine 'Beşiktaş Spor Kulübü' derken başkan Hasan Arat'a da 'Hasan At' dedi. Murat Kurum'un yaptığı gaflar soyal medyada gündem oldu.

"İstanbul İçin Bir Şans"

Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ı ziyaret eden  Murat Kurum'u karşılayan başkan Dursun Özbek, Murat Kurum hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Görüşme sonrası yapılan açıklamada, "Sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim" ifadelerini kullanan Özbek, bazı taraftarlar tarafından tepki gördü.

"Allah Yolunu Açık Etsin"

Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe Spor Kulübü'nüde ziyaret eden Murat Kurum başkan Ali Koç ile görüştü. Koç ziyareti değerli bulduklarını söyleyerek, "Çetin bir seçim süreci başlıyor. Güzel bir yarış olmasını diliyorum. Sayın Bakanımıza bu yarışta başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Kendisiyle yapabileceğimiz bazı projeleri konuştuk" ifadelerini kullandı ve deprem bölgesi için özel bir turnuva çağrısında bulundu.

Ali Koç'tan 6 Şubat Depremlerinin Yıldönümünde Özel Turnuva Çağrısı

murat kurum galatasaray fenerbahçe beşiktaş