Murat Kurum: Cumhurbaşkanımızın Talimatıyla Pakistan İçin Yardım Kampanyası Başlattık

TAKİP ET

AKP'li Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın talimatlarıyla Pakistan için yardım kampanyası başlattık" dedi.

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP'li Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "talimatıyla" sel felaketinin yaşandığı Pakistan'a gitmişti.

AKP'li Bakan Kurum, bölgedeki incelemelerin ardından Badin Bölge Komutanlığı'nda basın açıklaması yaptı.  

AKP'li Bakan Kurum, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "talimatıyla" Pakistan için yardım kampanyası başlatıldığını açıkladı. 


Kurum, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, bugün 84 milyonun yüreği Pakistan için atıyor. Cuma günü bütün camilerimizde buna ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da talimatlarıyla yardım kampanyasını başlattı.

Belediyelerimiz şu an seferlik içerisinde. Yine İçişleri Bakanlığımız bünyesinde Valilerimiz bu kampanyayı tüm ülkemize yayacaklar ve tüm yardımsever vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin buradaki kardeşlerimize yardım eli uzatacağını biliyorum. Rengimizin, dilimizin farklı olduğu ama gönlümüzün bir olduğu Pakistanlı kardeşlerimize yardım elimizi uzatmış olacağız."

murat kurum pakistan yardım kampanyası süleyman soylu