Murat Kurum'un Ekibi Erdoğan'ın İstanbul'da Sahaya İnmesini İstemiyor İddiası

TAKİP ET

AKP İstanbul teşkilatının Murat Kurum'un sıklıkla yaptığı hatalardan rahatsız olduğu ifade ediliyor.

Cumhuriyet'ten Nagihan Yılkın'ın haberine göre AKP İstanbul İl Teşkilatı Murat Kurum'un sürekli gaf yapmasından rahatsız. İddiaya göre teşkilatları AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da sahaya inmesini istiyor. Murat Kurum'un ekibi ise duruma karşı çıkıyor.

AKP kulislerinde “Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya inip mitingler düzenlesin. AKP teşkilatlarını harekete geçirmesi gerek” diye konuşulduğu öğrenildi. Kurum ve ekibinde ise ‘teşkilatların ciddi bir zayıflık içerisinde olduğu, herkesin menfaatine göre hareket ettiği ve Erdoğan’ın sahaya inmesinin Kurumu’un aleyhine olacağı’ düşüncesinin olduğu belirtildi.

Öte yandan AKP’li birçok siyasetçinin Murat Kurum’u yönlendirdiği bunun da kendi açısından olumsuz bir etkiye neden olduğu bildirildi.

İddiaya göre AKP kulislerinde “Sık sık gaflarıyla gündeme gelmesi onu psikolojik olarak da etkiledi. Kurum artık her mikrofonu eline aldığında ya da mikrofon uzatıldığında ‘yine bir gaf yapar mıyım’ tedirginliği içinde oluyor” yorumları yapılıyor.

murat kurum ibb ibb adaylığı