Mürteci Akit'in Hedef Gösterdiği Şemsiyeler 'LGBT Propagandası' Gerekçesiyle Kaldırıldı

TAKİP ET

Niğde'de Hüdavent Hatun Parkı'nda bulunan çay ocağının işletmecisi Şaban Güleryüz, sokağı güzelleştirmek için tavana rengarenk şemsiyeler astığını ancak Mürteci Yeni Akit'teki haberin ardından indirmek zorunda kaldığını söyledi.

Niğde'de Hüdavent Hatun Parkı'nda bulunan çay ocağının işletmecisi Şaban Güleryüz, sokağı güzelleştirmek için tavana rengarenk şemsiyeler astığını ancak Mürteci Yeni Akit'in "LGBT Propagandası yapılıyor" diye yaptığı haberin ardından indirmek zorunda kaldığını söyledi.

Şaban Güleryüz olayla ilgili şöyle konuştu: 

"Aslında görünümü, manzarası çok iyi bir yerdi. 2 yıldır burada. Yalan haber yüzünden kaldırmak zorunda kaldık. Şimdiki halini gördünüz. Amacım buranın daha güzel olması. Çoluğun, çocuğun geçerken fotoğraf çekilirken dekor olsun diye takmıştım. Ama şu an kaldırdık. Bu bayrak simgesi ise bunu şemsiye firmalarına ya da bunu yapan yerlere söylemek lazım. Bizle hiç alakası yok ve ülkenin her yerinde de bu şekilde bir yer sürü yer var. Ama farklı niyetlerle, farklı amaçlarla çekip haber yapmışlar. Bunda art niyet arıyorum. Zaten kışın topluyordum. Bahara tekrar farklı şeyler çiçek falan düşünüyoruz yine.”

Mürteci yeni akit şemsiye LGBT Niğde