Mürteci Boynukalın Seciyesini Gösterdi: Vatandaşa Ahlaksız İma

TAKİP ET

Her konuda yorum yapmayı üzerine vazife bilen şeriat şakşakçısı Mehmet Boynukalın, artık işi soytarılığa vurdu. Mürteci Boynukalın, vatandaşın vergileriyle onlara "kaliteli pamuk" aldığını söyleyerek düşük seciyesini bir kere daha alenen ilan etmiş oldu.

Ayasofya'nın baş imamlığını yaparken yarattığı tartışmalar sebebiyle bu görevden "affını" talep eden mürteci Boynukalın, Twitter'dan paylaştığı iletilerle toplumun sinir uçlarını tetiklemeye devam ediyor. Twitter'da ahlaksız iletiler paylaşarak provokasyon yapmaktan başka bir meşgalesi olmayan mürteci, düşük seciyesinden de utanmıyor.

Daha önce alkol satışının kanunsuz bir biçimde yasaklanmasına ilişkin de halka karşı kin ve düşmanlığını kusan şeriat şakşakçısı, belli ki bu kin ve düşmanlıkla hareket etmeye ant içmiş. Zira bu defa da vatandaşın en temel hakkını kullanarak vergilerinin hesabını sorması, mürteci Boynukalın'ın gücüne gitmiş. Soytarılık yaparak tribünlere oynayan şeriat şakşakçısı Boynukalın, bugüne dek gördüğü tepkilere ve aldığı eleştirilere tahammül edemediği için yaptığı bu paylaşımı da önce yorumlara kapattı, ardından hesabını gizledi ve nihayetinde düşük seciyesinin gereğini yaparak hesabını askıya aldı:

"Merak etmeyin ey güruh, haram (!) ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım."

Mehmet Boynukalın ayasofya imamı eski ayasofya imamı boynukalın alkol satış yasağı içki satış yasağı alkol satışı yasaklandı tam kapanma salgın pandemi AKP kısıtlama tekel bayi vergi pamuk hepinize pamuk aldım