Mürteci Fatih Erbakan'dan Mürteci 'Cübbeli Ahmet'e Ziyaret: 'Sapkın Akımlara Engel Olacağız'

TAKİP ET

Mürteci Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Mürteci Örgüt İsmailağa'nın önde gelen elebaşlarından, 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen, Ahmet Mahmud Ünlü'yü evinde ziyaret etti.

Mürteci Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Mürteci Örgüt İsmailağa'nın önde gelen elebaşlarından, 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen, Ahmet Mahmud Ünlü’yü evinde ziyaret etti.

Ahmet Mahmud Ünlü, Erbakan'ın babası Necmettin Erbakan’ı uzun yıllarca desteklediklerini paylaştı ve “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı kıymetli kardeşimiz Fatih Erbakan Bey hanemizi şereflendirdi. Bu ziyaret seçim için anlaşılamaz çünkü daha evvel de 2 kere ziyaret etmişti. Ülkemizin hâli ortada, gençlerimizin hâli ortada. Fatih Bey önümüzdeki dönemlerde vatanımıza çok hayırlı hizmetler yapacak inşallah.  Bir Millî Görüş ve adil düzen mefkûresi var” dedi.

Ziyaretin seçim dolayısıyla olmadığını öne süren Ünlü, özellikle Millî Görüş'ün içini boşalttığını iddia ettiği Saadet Partisi başta olmak üzere, Millet İttifakı'nı karalamaktan geri durmadı.

Erbakan da ailenin korunmasını bir beka meselesi olarak gördüklerini vurguladı ve ilahiyat fakültelerindeki "ehli sünnete aykırı sapkın akımların" engellenmesi için Meclis'te çalışma yapacaklarını söyledi.

Mürteci Erbakan kısa süre önce de evlilik dışı cinsel ilişkiyi yasaklamak istediklerini söylemişti.

Mürteci Fatih Erbakan Zinanın Suç Sayılmasını İstiyor

cübbeli ahmet fatih erbakan mürteci ismailağa