Mürteci İmam: Filenin Sultanları İzlemek Haramdır

TAKİP ET

İstanbul'da bir camide hutbe okuyan bir imamın, "Filenin sultanları kafirdir, izlemek günahtır, bir de alkış tutuyorsunuz. Bu kadınlar Müslümanlığı törpülüyor" sözleri tepki topladı.

Milli gururumuz, yüz akımız A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız Filenin Sultanları'nı, mürteciler ve yobazlar hedef almaya devam ediyor.

A Haber Filenin Sultanları'nı Sansürledi

İstanbul Eminönü'nde bulunan Elhaç Timurtaş Camisi'nde hutbe okuyan bir imamın, Filenin Sultanları'nı izlemenin haram olduğunu söylediği konuşması sosyal medyada gündem olmasıyla beraber tepki topladı.

Filenin Sultanları'nın Sevinci TRT'yi Rahatsız Etti

'Allah Yasaklamış Kardeşim'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız için"Filenin sultanları kafirdir, izlemek günahtır, bir de alkış tutuyorsunuz. Bu kadınlar Müslümanlığı törpülüyor"  ifadelerini kullanan imam bununlada yetinmeyip başörtülü sporcu kadınları da hedef aldı.

"Hani sporcusunun zeki, çevik ve ahlaklısını seviyordunuz? Böyle mi oluyor ahlak? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Filenin Sultanları... Bir de sultan oldu. Böyle bir saçmalık yok ya. İşte böyle yavaş yavaş din törpüleniyor, iman gidiyor işte. Sen harama şak şak yapıyorsun. Ooo ne güzel ya... Allah yasaklamış kardeşim. Spor yap, yapılır. Başörtülü futbolcuymuş... Futbolun batsın, başörtülü futbolcu mu olur ya"

Cumhuriyet'in 100. Yılında Yüz Akımız: 'Filenin Sultanları' Milletler Ligi'nde Çin'i 3-1 Mağlup Ederek Şampiyon Oldu

imam filenin sultanları a milli kadın voleybol takımı