Mürteci Kürtçü Hüda-Par Genel Başkanı Bakanlık Hayalleri Kuruyor

TAKİP ET

Mürteci Kürtçü Hüda-Par'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bakanlık hayalleri kuruyor.

Cumhur İttifakı'na katılan mürteci-Kürtçü Hüda-Par'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hüda-Par'ın yasal bir parti olduğunu, hakkında herhangi bir soruşturma olmamasına rağmen kendilerine iftira ve hakaret edenlerin hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.

Bakanlık pazarlığı yapmadıklarını ancak kendilerine verilecek herhangi bir bakanlığı da en iyi şekilde yöneteceklerini söyleyen mürteci Kürtçü Yapıcıoğlu, şunları söyledi:

"Listelerin açıklanmasını bekleyin. İnşallah güçlü bir şekilde Meclis'te temsil edileceğiz. Başından beri söylüyoruz; sadece son seçim döneminde bize sözlü saldırıların ve hakaretlerin dozu artınca söylemiyoruz. Ama başından bu yana siyasetteki üslubun, üslubun sertliğinden, çirkinliğinden hep şikayet ettik. Siyaset böyle olamaz. Siyaset; millete hizmet etme yarışıdır. Maalesef birçok defa siyaseti, rakiplerin birbirini karalaması olarak görüyoruz. Bu üslubu benimseyenler, çok bağırdıkları için boş tenekenin ses çıkarması misali; sanki siyaset sahnesinde varmış ve bütün siyaset bundan ibaretmiş gibi görüntü ortaya çıkıyor. Bu durum siyaseti bütünü ile zarara sokarak kötülüyor ve aynı zamanda da milletin gözünde itibarsızlaştırıyor. Birkaç temsilcimizi Meclis'e gönderirsek, inşallah göndereceğiz de. Bizim başından beri söylediğimiz adaleti yeniden tesis etmektir. Adaleti önceleyeceğiz. Doğru siyasetin nasıl olduğunu milletimize göstereceğiz. Siyaseti bu şekilde yapmayanlara da göstereceğiz. Milletin menfaatlerini, şahsi menfaatlerin önünde tutma konusunda da inşallah güzel bir örnek ortaya koyacağız. Bakanlık pazarlığı yapmadık. Ama hangi bakanlık bize verilirse verilsin; o bakanlığı en iyi şekilde yönetme ve milletin ihtiyaçları doğrultusunda siyaset öğretme konusunda herhangi bir eksiğimiz olmayacaktır."

hüdapar hüda par zekeriya yapıcıoğlu bakanlık cumhur ittifakı