Mürteci Menzil Örgütü Devlete Yuvalanmaya Devam Ediyor: Bir İsteğiniz Olursa Her Zaman Hazırız

TAKİP ET

Mürteci Menzil örgütü devlet kadrolarında yerini almaya devam ediyor. Bir kişinin örgütün elebaşına ''Kürşatlar Türk Telekom'da ben Sağlık Bakanlığı'ndayım. Bir isteğiniz olursa her zaman hazırız.'' dediği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Mürteci Menzil örgütü elebaşı Abdülbaki Erol ölmesi sonrasında örgütün yeni elebaşı olarak üç oğlundan biri olan Muhammed Saki seçilmişti. 

Sağlık Bakanlığı'nda çalıştığını ifade eden bir örgüt mensubunun, elebaşı Saki'nin yanına giderek kendisini tanıtıp, bağlılığını ifade ettiği görüntüleri yayınlaması mürteci örgütün devlet içerisindeki varlığını tekrar sorgutlattı.

Kızılay'ın Yeni Başkanı Fatma Meriç Yılmaz'ın Mürteci Menzil Tarikatı ile Bağlantısı Gündem Oldu

Mürteci Menzil örgütü, devlet kadroları içinde varlığını sürdürmeye ve arttırmaya devam ederken söz konusu diyalog ise sosyal medyada gündem oldu. Örgüt mensubu bir şahsın elebaşı Muhammed Saki'ye giderek kendisine söylediği ''Kürşatlar Türk Telekom'da ben Sağlık Bakanlığı'ndayım. Bir isteğiniz olursa her zaman hazırız.''  sözleri, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nü anımsattı.

Mürteci Menzil Örgütü'ne AKP'den Ödül

Sağlık Bakanlığı'nın PCR İhalesini Almışlardı

Mürteci Menzil örgütünün, Sağlık Bakanlığı'ndaki varlığı tartışma konularının başında geliyor. Daha öncede pandemi döneminde Sağlık Bakanlığı'nın, İstanbul'daki yedi kamu hastanesini ile birlikte 1 No'lu Halk Sağlığı Laboratuvarı'nın, Covid-19 PCR testi ihalesini mürteci örgüte yakınlığı ile bilinen Techno Health Laboratuar şirketine verilmişti.

Sağlık Bakanlığı'nın PCR Testi İhalelerini Menzilciler Almaya Devam Ediyor

 

mürteci örgüt menzil tarikatı menzil cemaati sağlık bakanlığı türk telekom fetö