Mürteci Örgüt Süleymancılara Ait Öğrenci Yurdundaki 11 Yaşında Bir Erkek Çocuğuna Defalarca Tecavüz Edildiği Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Süleymancılara bağlı Özel Arifiye Ortaokul Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki 11 yaşında bir çocuğa defalarca tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Gazeteci İsmail Saymaz, bugünkü köşesinde, mürteci örgüt Süleymancılara bağlı Özel Arifiye Ortaokul Erkek Öğrenci Yurdu'nda yaşananları anlattı. Saymaz, 11 yaşındaki bir çocuğun cinsel istismara uğradığını anlattı. 

Süleymancıların Yurdunda Çocuklara Şiddet: Aileler Yurdu Savundu

Öğrenci Y.’nin, “Hoca beni yataktan kaldırıp odasına götürüp tecavüz ediyordu. Bu eylemi ilk olarak yaz tatilinden 6-7 ay önce başladı. Bana arkadan yaklaştı ve tecavüz etti. Eylemleri çok kez yaptı. Ne kadar yaptı, hatırlamıyorum. Kendi pantolonunu ve benim iç çamaşırımı sıyırıp arkadan tecavüz ediyordu. Canım yanıyordu. Çamaşırında beyaz sıvı çıkıyordu. Bu sıvıyı çok kez gördüm” ifadesini aktaran Saymaz, anne G.’nin de, “İmamın tutuklanması yetmez, o Süleymancı yurdu kapanmalı” isyanını dile getirdi.

Yurdun avukatları tarafından, “Bir çürük elma için kurumu mu harcayacaksınız?” denildiğini ifade eden G. hâlâ velilere haber verilmediğini belirtiyor.

Saymaz’ın aktardığına göre, Y.'nin ifadeleri üzerine 22 yaşındaki imam İ.S., gözaltına alındı.

Mürteci Menzil Örgütü'ne Bağlı Mürteci İlahiyatçının Kitabında Skandal İfadeler: Çocuklar, Veli İzni ile Evlenebilir

süleymancı mürteci örgüt erkek çocuğa tecavüz