Mürteci Şahıstan Sakal Yorumu: Erkek Sakal Bırakmak Zorunda, Yanına Gidene Kadar Kadın Zannedersin, Aklından Bir Sürü Düşünce Geçer

TAKİP ET

Bir televizyon kanalında dini konular ile ilgili yorumlarda bulunan Saffet Umul adlı mürteci erkeklerin sakal bırakması gerektiğini söyledi.

Mürteci FM TV’de Saffet Umul adlı ne iş yaptığı bilinmeyen bir mürtecinin sunduğu Murat Bayaral ve Hikmet Kahrıman’ın yorumculuk yaptığı Saklı Gerçekler adlı programda sakal yorumu yapıldı.. 

İzleyicilerden gelen bir soruyu cevaplayan mürteci Saffet Umul, erkeklerin sakal bırakması gerektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: 

 “Erkeğin sakal bırakması için hanımından müsaade almasına gerek yok. Erkek sakal bırakmakla memurdur. Erkek kadından ayrılmak için sakal bırakmalıdır zaten. Erkeği kadından ayıran iki uzuv vardır. Bunlardan bir tanesi sakaldır. İleride bir adam gördünüz uzun saçlı, zaten şimdi kadınımız da erkeğimiz de aynı giyiniyor. Bir bakıyorsun uzun saçlı sakalı da yok. Yakınına gelene kadar onu kadın zannedersin. Allah muhafaza bir sürü düşünceye de girersin” 

saffet umul mürteci vakıf sakal erkek sakal bırakmalı