Mürteci Vakıf İHH, Pedofili İçin Bahane Uyduran Mürteci İmamı Ziyaret Etti

TAKİP ET

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Behçet Atila, pedofili ve tacize kılıf uydurup meşrulaştırmaya çalışan imam Mehmet Şükrü Dörtbudak'a destek ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa’da Mevlana Halid Camisi’nde imamlık yapan mürteci Mehmet Şükrü Dörtbudak, yayımladığı videolar ile tacize ve pedofiliye kılıf uydurmaya çalıştı.

Mürteci imam, bozuk Türkçesiyle çocukların giyinişlerini hedef aldı. Mürteci Dörtbudak, "Ondan sonra pedofili suçtur. Pedofiliyi sen körüklüyorsun" derken başka bir videosunda da "Kadın erkek sokakta çırılçıplak geziyorsunuz. Ondan sonra bizi taciz ettiler. Halimiz ne olacak?" ifadelerini kullandı. 

Mürteci imam Dörtbudak, 31 Ağustos’ta, emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Şanlıurfa İl Müftülüğü Yetkilisi de İmam Mehmet Şükrü Dörtbudak hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Mürteci Vakıf Ziyaret Etti


İslamofaşist AKP iktidarına yakınlığı ile bilinen mürteci İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Şanlıurfa İl Temsilcisi Behçet Atila, Dörtbudak’a destek ziyaretinde bulundu. Atila, Facebook hesabından Dörtbudak’ın elini sıktığı fotoğrafları paylaşıp şu notu düştü:

“Hak ve hakikatı haykırdığı için geçenlerde gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan Mehmet Şükrü Dörtbudak hocaya kefaret olsun/geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.”

mehmet şükrü dörtbudak ihh ihh insani yardım vakfı pedofili imam mürteci imam