Mürteci 'Yazar', Kadınların Özgür Olmak İstemesini 'Zehirli Bal' Olarak Nitelendirdi

TAKİP ET

Gülay Atasoy adlı bir yazar, cinayete kurban giden kadınların özgür olmak için çabalamasını 'zehirli bal' olarak nitelendirdi.

Eğitimci olduğu iddia edilen Gülay Atasoy adlı bir kadın, "Özgür Kızlar" adlı bir kitap yayımlayarak cinayete kurban giden kadınların ölümlerini meşrulaştırmaya çalıştı.

Kadınların özgür olmak istemesini ve gönüllerince gezip, tozup, aşık olmalarını 'zehirli bal' olarak nitelendiren mürteci, kadınların bu yolda ilerlemezse 'öldürülmeyeceğini' ima ederek kendi çapında önerilerde bulundu.

Kitabın arka kapağında "Hayatlarının amacıydı özgür olmak, aşık olmak... Münevver Karabulutlar, Selma Saçmalılar, Tuğçe Anlaşlar 'Ben özgürüm' diyerek girdikleri aşk oyununda hayatlarıyla oynadılar" sözlerine yer veren mürteci, kadınların canice katledilmesinden adeta kadınları sorumlu tuttu.

"Şok Etkisi Yapsın Diye Kadına Tokat Atılabilir"

Mürteci yazar Gülay Atasoy'un 2013 yılında AKP'li Başakşehir Belediyesi'nin 'Kültür Sanat Etkinlikleri' adı altında düzenlediği bir programa konuşmacı olarak katıldığı ortaya çıktı.

Söz konusu programda, eşiyle aralarındaki bir problemden ötürü evi terk etmek isteyen bir kadına eşinin "şok etkisi yaratmak amacıyla" tokat atabileceğini savunan Gülay Atasoy, bu sözleriyle zihniyetini belli etti.

gülay atasoy yazar eğitimci mürteci özgür kızlar kadın cinayetleri özgür olmak istemeleri aşık olmak istemeleri zehirli bal öne sürdü dedi kitap kapak tokat atabilir başakşehir belediyesi